2.10.2016

Oltiin miehen kanssa lomalla koko viikonloppu. Me ja Hannun sisko miehensä ja yksivuotiaan tytön kanssa lähdettiin perjantaina Tallinnaan. Pörrättiin ympäri kaupunkia autolla ja kävellen, nautittiin vain olemisesta. Tänään iltapäivällä tultiin pois. Lapset olivat hyvässä hoidossa, kiitos siskojeni taas.

Illalla suunnattiin vielä lasten kanssa leikkipuistoon. Otettiin muutama perhekuva yhtä projektia varten ja ajattelin jakaa tännekin. Voisin samalla esitellä, millainen perhe blogissa pyörii. Meillä yritetään pitää sylissä usein, halataan ja nauretaan paljon, tapellaan vähän. Tai lapset tietysti kinastelee jatkuvasti, mutta ei lasketa sitä.Bea on keväällä viisi vuotta täyttänyt ihana tyttö. Rakastaa askartelua, barbileikkejä ja kaikenmaailman tyttöjen tilpehöörejä. Iltaisin juoksee onnessaan pyytämään naapurin tyttöjä leikkimään.

Edvin täytti toukokuussa neljä. Parasta on pallopelit ja pyöräily, mutta jaksaa myös keskittyä tuntitolkulla palapelien kokoamiseen, piirtämiseen tai pikkulegoilla rakenteluun.

Oula on vasta täyttänyt kolme, aloitti tänä syksynä isompien perässä kerhossa. Päristelee pikkuautoilla puoli päivää, mutta pitää myös legoleikeistä ja junaradan rakentamisesta. Yöllä kömpii isin ja äidin väliin.

Ava on nyt reilut puolitoista vuotta, omienkin sanojensa mukaan meijän vauva. Ilopilleri, jolta juttu ei meinaa loppua kesken kun on puhumisen taidon oppinut. Yrittää pysyä isompien perässä, usein nukkevauva tai pupu kainalossa.

Ja sitten täällä pitää taloa pystyssä vielä kaksi aikuista. Tuo ihana mies on minulle tietysti valtavan tärkeä. Arkiaamuisin Hannu menee junalla töihin, opettaa päivän ykkösluokkalaisia ja minä yritän pyörittää arkea täällä kotona. Iltaisin päästetään vuorotellen toisemme juoksulenkille ja pelivuoroille.

5 kommenttia:

 1. Mukava lukea taas teiän kuulumisia!
  Hyvä perhepotretti, ihania puolukkaposkia koko sakki.��
  Aurinkoista syksyn jatkoa.
  -ElinaJ-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan onnistunut kuva saatiin kyllä :) Samoin sinne, yhdelle erityisterkut <3

   Poista
 2. Seurasin edellistä blogiasi, joka oli elämänmakuinen sisältäen kivasti kuvia tavallisesta arjesta. Uusi blogisi vaikuttaa raikkaalta ja mielenkiintoiselta. Ihana perhe olette!

  T. Kaisa, myös neljän äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Yritän jatkaa täällä samaan malliin, mutta tekstiä on tarkoitus laittaa enemmän sekaan.

   Tsemppiä sinnekin arkeen neljän kanssa :)

   Poista
 3. Vaikutatte kyllä niin ihanalta perheeltä! Mä oon lukenu sun sitä vanhaa blogia ihan sika kauan, mun mielestä teillä oli vaan Bea kun aloin lukea! :)

  VastaaPoista