27.10.2016

Mies sairaslomalla. Saakohan näin sanoa, mutta ihan luksusta! Ääni poissa ei voi opettaa ekaluokkalaisia, mutta kotihommia voi tehdä ja touhuta lasten kanssa. On sillä ihan lupa levätäkin, mutta ei kuulemma tarvi. Köhisevää ääntä lukuunottamatta kunnossa.

Ompelin keskellä päivää. Viimeksi ikeassa käydessä ostin parilla eurolla valmiin läjän tilkkuja, joista aloin värkkäämään peittoa. Kangas tuntui kuitenkin vähän liian jäykältä torkkupeitoksi, mutta tilkkujen ompeleminen on vaan niin mukavaa. Surautin palat yhteen ja pohjakankaaksi ruskean vanukankaan, joka löytyi kangaslaatikosta. Viltistä tuli ihan kivan näköinen, mutta tympeän kankea. Jossain välissä muistin pari päivää aiemmin ystävältä kuullun ihan huipun idean!
Siitä tuli lopulta pikkulegomatto. Jos edes suurin osa legoista, jotka on nykyään lasten lemppareita, pysyis leikin aikana tossa viltin päällä. Sitten leikin lopuksi on helppo taitella viltti ja kaataa legot takasin laatikkoon. Niitä on tavallisesti niin raivostuttava siivota, nyppiä pienenpieniä ympäri huonetta. Ainakin hyvä yritys päästä vähemmällä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti