28.10.2016

Tänään saatiin viettää iltaa perheille tarkoitetussa tapahtumassa. Lähtiessä oli vielä sen verran valoisaa, että kuvasin nopeasti poikien siistimpiä talvikamppeita. Ilma on kyllä kaukana talvesta, tänään oli kohtalaisen lämmintä ja satoi välillä ihan kaatamalla vettä.

Lapsilla on kauppareissuja ym. varten everestin kevyttoppatakit. Oon vähän pohtinut, pärjättäiskö niillä koko talvi. Viime talvet on olleet kohtalaisen lämpimiä ja näitä kuitenkin käytettaisiin vain paikoissa, joihin mennään autolla. Sitten paukkupakkasilla villapaitaa alle. Jos satun löytämään kohtuuhinnalla paksummat siistit takit, niin voi olla, että nappaan kuitenkin mukaan.

Fredriksonin pipot on ihan mun lemppareita. Ainoa vika niissä on hinta, ihan älytön. Tai ainakin se tuntuu kovalta, jos pitää ostaa neljä pipoa. Sitten yritän bongailla niitä alennuksella. Näissä kuvissa pojilla päässä olevat on ostettu viime keväänä varastoon tätä syksyä ja talvea varten.
Tällä viikolla tein ihan huipun löydön kirppikseltä! Edvin oli ainoa, jolta puuttui siistimmät kengät talveksi. Löysin KAVAT-nahkakengät, jotka uutena maksaa mulle ihan liikaa. Kun sattui vielä just sopiva koko, en todellakaan voinut jättää näitä hyllyyn.

Oulalle ostin talveksi uudet Reimatecin Freddo Toddlerit. Kun muille oli jo vedenpitävät pihakengät, yhdet raskin ostaa uutena. Nämä toivottavasti kestävät ainakin kahdella käyttäjällä. Sitäpaitsi ulkonäkö on mun mielestä niin kiva, että näitä voi pitää myös siistimpien vaatteiden kanssa. Ainakin vielä, kun ne eivät ole yltäpäältä kurassa.


Kotiin tullessa kamppeet tuttuun tyyliin pitkin lattioita. Nyt ne on siivottu kaappeihin ja naulakoihin. Aika sanoa hyvää yötä! Huomenna mulla on ohjelmassa polkujuoksutapahtuma heti aamusta ja sen jälkeen saadaan ihanat ystävät kylään. Nauttikaa tekin viikonlopusta <3

2 kommenttia: