8.10.2016Muutama kuva olohuoneesta ja keittiöstä. Ei meillä näytä normaalisti tältä, myönnän. Meillä on ne samat nukenvaatteet ja pikkulegot ympäri kämppää, mutta joskus nekin näköjään saa suunnilleen aisoihin. Ainakin pysymään hetken vain lastenhuoneessa.

Aiemmin taisin jo mainita, että ollaan pikkuhiljaa laitettu kotia oman näköiseksi. Viimeisimmän projektin sain loppuun tänään aamupäivällä. Maalasin eilen muutamaan otteeseen sohvan taustalla olevan seinän valkoiseksi, se oli rusehtava beige. Nyt olohuone on valoisampi ja avaramman oloinen. Päivällä vielä väkertelin mustasta matonkuteesta ryijyn. Seuraavaksi aion käydä meidän makuuhuoneen kimppuun.

Keittiö on tässä talossa ehkä mielestäni paras huone. Kaappien ovet kaiverruksineen voisin heti laittaa vaihtoon. Muuten pinnat ovat kohtuu siedettävät, vaikka eivätkään ehkä sellaiset mitä itse valitsisin. Ruokapöytä hankittiin tänne, löysin sopivan käytettynä. Tuolit ovat kaikki vähän eri paria, ehkä asiaan tulee vielä joskus muutos. Keittiön sijainti talossa on näppärä, ikkunoista näkee koko etupihan, missä lapset yleensä touhuilevat. 

Olen saanut niiin mukavaa palautetta blogin jatkamisesta. Tulee väkisin hyvälle mielelle. Ihanaa kun jaksatte seurata näitä meidän touhuja!

6 kommenttia:

 1. Todella kivan näköistä! Ja mää ainakin olen niin iloinen, että kirjoittelet :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja mukava kuulla, että mun juttuja jaksetaan lukea :)

   Poista
 2. Tosi mukava että jatkoit blogia :) :) :)

  Ihana koti teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Itsestäkin on mukava jatkaa taas tauon jälkeen. Näitä on ihana lukea jälkeenpäin, jää muisto tavallisesta arjesta.

   Poista
 3. Voi miten ihanan näköistä ja valoisaa <3 tykkään niin sun blogista, ihan huippua että jatkoit:) tulee aina hyvälle mielelle täällä

  VastaaPoista