21.11.2016

Koko maailma muttui astetta synkemmäksi taas kun talvesta tuli uudelleen syksy. Pihalla on ihan pieni läntti lunta, se mihin kolattiin sitä pari viikkoa kasaksi. Ulos lähteminen tuntuu jotenkin ylivoimaiselta haasteelta, vaikka luulen, että se piristäisi enemmän kun sohvalla pötköttely.

Onneksi on jotain pakollisia menoja, kerhoon vientiä ja muuta. Tänään torkutin aamulla varmaan kymmenen kertaa. Puoli yhdeksän pakotin itseni ylös laittamaan kerholaisille eväitä ja 20 vaille kiskoin lapset sängystä. Mutta ehdittiin, minuuttia vaille yhdeksän oltiin jo kirkon pihassa, eikä edes viimeisiä.


Sateisten päivien ja iltojen yksi suurimmista iloista on ystävien kanssa kyläily, puolin ja toisin. Eilen illaksi saatiin yhdet vieraat ja tänään saadaan toiset. Tiistaina mennään minun mummulaan kylään. Joku päivä yritän ehtiä lenkille ja toisena vähän ommella. Ehkä tämäkin syksy taas tästä iloksi muuttuu. Lapset ainakin osaa ottaa ilon irti myös kuralammikoista :D

Tsempit sinnekin pimeän keskelle!

Ps. Olin viikonloppuna pilateksen peruskurssilla, eikä varmasti jää mun pilatekset siihen. Hankin heti kymmenen kerran kortin jatkoksi. Siitä lisää myöhemmin, mutta kannattaa kokeilla jos on mahdollisuus :)

4 kommenttia:

 1. Kunnon aamutehopakkaus kun oot saanu ittes ja lapset puolessa tunnissa kerholle heräämisestä!:D

  VastaaPoista
 2. Oi teilläkö meni lumet :/ Meillä on täysi talvi täällä Rovaniemellä. Joko ootte saaneet lumet takas? Se on niin masentavaa jos pimeään vuodenaikaan ei oo lunta.

  Ja vielä kerran kiitos tästä sun blogista. On niin virkistävää lukea normaalia arkea, sellaiset turhanpäiväiset "kiiltokuvat" on mun osalta jo luettu. Vaikka omanlaisensa kiiltokuva teilläkin on, sellainen normaali ihana arki mihin minäkin näiden kolmen tehopakkaukseni kanssa voin samaistua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään aamulla oli hetken taas valkoinen maa, mutta ehti ne aamupäivän aikana jo sulaa pois. Lapset ulkoilee silti, ite ei tee yhtään mieli, ja sitä kuravaatetta saa ripustaa kuivumaan ihan jatkuvalla syötöllä :/ :D

   Kiitos palautteesta! Kai se on pientä arjen kiillotusta ite kunkin blogissa, mutta yritän ainakin olla rehellinen ja näyttää niitä tavallisia juttuja täälläkin.

   Poista