7.11.2016

Ihanaa marraskuista aamupäivää! Me ollaan Avan kanssa mööbleerattu täällä koko aamu, siis siirrelty huonekaluja ees ja taas. Meille tulee loppukuuksi yksi pää lisää tähän talouteen ja ajattelin, että sille tarvitsee järkätä oma huone. En tiedä kumman takia, minun vai hänen. Ehkä enemmän minun, en jaksa katella ketään asumassa olohuoneessa tai lastenhuoneen lattialla kolmea viikkoa.

Kahdesti viikossa viedään kolme vanhinta seurakunnan kerhoon aamupäiväksi ja touhutaan Avan kanssa kahdestaan. Aika usein syödään pitkään aamupalaa ja ollaan vaan, ehkä laitetaan vähän pyykkejä. Joskus käydään kirppiksellä tai kaupoilla, istutaan toisten kerhomammojen kanssa kahvilassa tai reippaillaan lenkillä.
Varmaan sanomattakin selvää, että nämä aamupäivät kaksin tämän mimmin kanssa ovat mun arjen suuri helpotus ja nautitaan niistä kaikki. Kerholaiset ovat myös oikein tyytyväisiä järjestelyyn. Yleensä kaikki menevät reippaasti kerhoon ja ovat hyväntuulisia hakiessa. Ava on yleensä ihan innoissaan kun saa rauhassa leikkiä kotona, ihan mitä itse haluaa. Eikä kukaan isompi ole sanomassa, että älä koske siihen, älä mene sinne.

Vielä muutama viikko sitten neiti ilmoitti kaikille olevansa meidän vauva, mutta nyt vauvaksi kutsuminen on jo ihan kiellettyä. Hän on kuulemma tyttö, välillä iso ja välillä pieni. Omatoiminen kaveri, joka on oppinut myös kiukuttelemaan. Haluaisi valita, päättää ja tehdä kaiken itse. Tai ainakin yrittää, ennen kuin kukaan saa auttaa. Tuntuu hassulta, että meidän pienin on lähempänä kahta kuin yhtä vuotta. Aivan ihana Ava, joka usein saa muutkin niin hyvälle tuulelle <3

4 kommenttia:

 1. Ihana pieni ja niin iso jo! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tyttö tämä Ava :) Meillä kolme lasta,nuorin (ainoa tyttö) reilu 3v on kyllä kans sellanen minäite-tyyppi, ja välillä vähän räiskyvä..toisinaan meidän vauva,toisinaan jo iso tyttö.:)
  -Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta :) <3
   Kai ne pienimmät aina on vähän vauvoja, meillä isommatkin antaa Avalle usein periksi koska "se on vielä vauva" :D

   Poista