8.11.2016

Istun sängyllä ja kuuntelen äänikirjana Avioliittosimulaattoria Bookbeatista, olen nauranut monta kertaa ääneen. On ihan parasta nauraa ääneen, kun kuuntelee kirjaa. Ja kun kuuntelee napit korvissa, muut saavat pyöritellä silmiään kun tyytyväisenä hymisen itekseen. Älyttömän hyvä sovellus! Kuuntelen kirjoja pyykkiä laittaessa tai lenkillä ja luen illalla sängyssä ilman valoa.

Eilen tuntui ihan keväältä, lunta maassa ja aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Illalla alkoi rankaa lumisade ja tänään on pyryttänyt puoli päivää vaakatasossa. Tein tänään lumitöitä aamulla ja lumitöitä illalla, pitkästä aikaa. Ja nyt kun täällä on yli puolen säären lunta, tuntuu kuin joulu olisi ihan kohta.

Haluaisin meille joulumaton. Olen etsinyt sopivaa ja sopivan hintaista, mutta vielä se ei ole tullut vastaan. Koko tunnelma talossa muttuisi heti erilaiseksi, jos saisin keskelle olohuonetta ison, punasävyisen, kuviollisen maton. Jouluverhoista en niin välitä.

Naapurin Ainolle kiitos valovinkistä ja Elisalle Bookbeat-vinkistä!

2 kommenttia:

 1. Mä taas tykkään joulun aikaan yksivärisistä joulunpunaisista verhoista. Myös punainen Jukka keinuheppa löytää tiensä varastosta sisälle jouluisin. Itekin oon haaveillu joskus joulumatosta, mutta ei oo sopivaa punaisen sävyistä kivaa vielä meillekään löytynyt. Nyt tänä syksynä ostin elloksen tanger maton,
  syys- ja talvimatoksi. Ihanan lämmin ja pehmeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä siksi ne verhot on jääneetkin kun mulla ei oo hienoja kunnon punaisia. Elloksen mattoja en oo muuten vielä kattonukaan! Pitää käydä kurkkimassa :)

   Poista