25.12.2016

Tunnelmia meidän perheen jouluaatolta. Saatiin nauttia tosi rauhallisesta päivästä ja illalla vähän vilskeestäkin, kun lapset availivat onnellisina pakettejaan. Asiaan varmasti vaikutti se, että puoli perhettä oli kuumeessa ja lopuillakin jonkun asteista flunssaa.

Ihan perinteisiä juttuja silti mahtui jouluaattoon. Puuro, joulusauna, hyvää ruokaa ja joulupukki. Yhdessä olemista ja pelailua. Laitettiin olohuoneen lattialle patja tyynyineen ja torkkupeittoineen. Siinä vähän jokainen kävi pötköttelemässä vuorotellen ja yhtäaikaakin.

Ilta meni tietysti uusilla joululahjoilla leikkien, legoja rakennellen ja joululauluja kuunnellen suu täynnä suklaata. Tänään nautitaan siitä, ettei tarvitse tehdä mitään. Huomenna käyn töissä ja sen jälkeen pohditaan mummolavierailua tai uudenvuodenviettoa voimien mukaan.8 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmakuvia!
  -Lotta

  VastaaPoista
 2. Harmi kun osa teistä ollut kipeitä! Mutta Joulu on rauhoittumiseen ja sitä näköjään teilläkin :) meillä lapsilla meni koko aattoaamu tapellessa ja riehuessa :( onneksi siitä rauhoittuivat eikä aatto mennä ihan pilalle. Osasivat jopa kirkossa käyttäytyä :D loppuillasta oli ihanaa! Ja nyt nää kaks päivää ollaan hiihdetty, retkeily ja pelattu uusia lautapelejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattoon sopi oikein hyvin sairastelu, mutta nyt monta päivää kotona sisällä nyhjöttely alkaa näkyä... Melkein kaikki on jo käyny taudin läpi, ehkä kohta helpottaa :)

   Poista
 3. Kaunis, lämminhenkinen tunnelma. Hyvää myöhäistä joulua koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Ihanan tunnelmallisia kuvia<3

  VastaaPoista