2.11.2017

Kuukauden päästä on jo avattu kaksi luukkua joulukalenterista. Äkkiä on mennyt syksy, toivotaan että pimeä aika menee yhtä nopeasti ja kohta on jo kevät.

Vastoin kaikkia odotuksia osa ensilumesta on edelleen maassa. Muutamana päivänä tihutti vettä, mutta sen jälkeen on taas saatu nauttia ihanista pakkaspäivistä. Tänään oli ihan älyttömän kaunis ilma. Vein aamulla eskarilaisen ja kerholaiset, tultiin Valden kanssa kotiin syömään rauhassa aamupala ja lähdettiin lenkille. Kamerankin nappasin mukaan.

Vauvalle sai laittaa monta kerrosta vaatetta, villaa ja toppaa paksun makuupussin sisään. Hyvin tarkeni vaunuissa nukkua. Kotiin tullessa kaivoin kaikkien kerrosten alta lämpöisen pienen pojan.


Kierreltiin vanhan tiilitehtaan ja tulitikkutehtaan alueella. Välillä pysähdyttiin kuvaamaan kuurankukkia. Pakkasen kohmettamat kasvit ja matalalta paistava aurinko tekivät koko ympäristöstä jotenkin satumaisen. Sitä auringonpaisteen lämpöä kasvoilla ei silti voi tallentaa mihinkään kuvaan.

Tämä loppuviikko menee tiivisti ristiäisvalmisteluiden parissa. Leipomuksia olen jo tehnyt pakastimeen pikkuhiljaa ja muutenkin alkaa olla ihan hyvällä mallilla. Sunnuntaina on sitten Valden ensimmäinen juhla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti