6.11.2017

Eilen vietettiin ristiäisiä meillä kotona. Saatiin sukulaisia ja kummit juhlimaan meidän pienintä rakasta. Vauva sai nimekseen Valde Alvar. Etunimi tulee suoraan suvusta, isänsä äidin isältä ja toinen nimi vain kuulosti mukavalta siihen perään.

Olin leiponut monen viikon aikana pikkuhiljaa tarjottavia pakastimeen. Olin varautunut tekemään kakut ja pullat itse, mutta sitten myös kummit ja mummot ilmestyivät leipomuksineen. Ja lopulta syötävää oli tosi paljon. Ison osan astioista, esimerkiksi tarjoilulautaset ja kahvikupit, olin vuokrannut ja hakenut edellisenä päivänä. Aion tehdä niin jatkossakin, helppo tapa saada yhteensopivat astiat juhliin, eikä edes kallista. Erityiskiitokset kaikille tarjottavia tuoneille ja keittiössä hääränneille!

Mun leipomukset on nykyään kaikki semmoisia päästä heitettyjä, joten ohjeita en oikein voi jakaa. Aika harvoin maltan tehdä samanlaista kakkua montaa kertaa, pakko kokeilla aina jotain uusia. Joskus lopputulos hyvin ja joskus vähemmän hyvin onnistunut. Ainakin eilen kakut tekivät kauppansa, vaikka saatiin me toki tänään vielä aamupalalla niitä loppuja maistella.

1 kommentti: