21.12.2017

Joulu tulee taas yhtä nopeasti kuin edellisinäkin vuosina. Aina jää kaikki viimetinkaan. Vaikka toisaalta, ehkä se kuuluu tähän jouluun. Muutaman illan olen ommellut, kummilasten lahjat sain lopulta lähetettyä. Kädet ristissä toivon, että ne ehtivät perille. Ainakin yksi oli jo päässyt heti seuraavana päivänä! Kerrankin nopeaa toimintaa. Tästä lähikirppiksiltä ja netistä olen tehnyt hyviä löytöjä lasten pehmeisiin paketteihin. Eilen kiertelin kauppoja ja haalin kasaan loput lahjat. Hannu lupasi tehdä ruokaostokset perjantaina. Saattaa olla joku muukin Prisman hyllyjen välissä silloin.

Eilen koristeltiin lasten kanssa joulukuusi. Se on ensimmäistä kertaa ihan sahan kanssa metsästä haettu, ihan luvan kanssa. Hannu kävi poikien ja Avan kanssa sen valitsemassa ja kuskasivat autossa kotiin. Sellainen metsäkuusen tapaan sopivan harva, mutta tosi tasainen on tämä meidän yksilö. Toissailtana nostettiin se sisälle jalkaan ja eilen se sai juhlaouvun ylleen.


Tänään lasten joulukalenterista löytyi viesti, jossa kerrottiin mennä koko perheellä illalla laulamaan kirkkoon joululauluja. Pienimmät olivat heti innoissaan, mutta eskarilainen oli sitä mieltä, että joulukalenterista kuuluisi tulla jotain hauskaa. Hetken aikaa kun juteltiin aiheesta, alkoi isompiakin kiinnostaa. Lasten kauneimpiin joululauluihin siis suuntaamme Tuusulan kirkkoon myöhemmin tänään.

2 kommenttia:

 1. Ihanaa joulunaikaa! Hieno kello, mistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoi sinulle ❤️
   Kello on suomalaista käsityötä, tilattu puine.fi verkkokaupasta. Siellä on muutakin ihanaa, käy tutustumassa!

   Poista